Specialinventar

Unikke løsninger og specialinventar til privat og erhverv

Specialinventar

Skræddersyet

specialinventar

Hos HVG Inventarsnedkeri er vi en virksomhed med ekspertise i større bygge- og renoveringsprojekter. Derfor oplever vi ofte, at byggeprojektet inkluderer udførelse af unikt tilpasset inventar til bolig, butik eller kontoret.

Indfri dine byggedrømme med et unikt udtryk til dit behov. Hos HVG Inventarsnedkeri bygger vores værdier på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger, hvor vi med et konstant fokus på kvalitet og grundighed, stræber efter at levere et resultat udover det sædvanlige. ​

​Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og konsulenter der har behov for professionelle fagfolk til snedkeropgaver. Fra vores inventarsnedkeri i København skaber vi optimale løsninger til private og virksomheder i hele landet.

Kontakt vores inventarsnedkeri
Skal vi hjælpe med specielt snedkerinventar? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker. Vi dækker primært København og Nordsjælland, men kører gerne rundt i hele landet, når der er behov for den rette ekspertise og rådgivning.

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på snedkereret specialinventar. Benyt formularen eller send en e-mail til inventar@hvgbyg.dk.

beskæring af træbræt

Specialister i snedkeropgaver

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt få designet og bygget snedkerinventar hos os.

Udover skræddersyede inventarløsninger, er vi altid klar på at blive udfordret med andre snedkeropgaver. Vi elsker at finde funktionelle løsninger tilpasset dit unikke behov.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for bolig- og snedkerinventar specifik til dig og dine behov? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvgbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet