Snedkerværksted i København

Vi er specialister til fingerspidserne og elsker at nørde med utraditionelle løsninger.

Snedkerværksted

Montage af

inventar- og snedkerløsninger

Med vores eget snedkerværksted i København kan vi løse alle typer opgaver. På værkstedet udfører vi komplekse snedkeropgaver, og laver specialinventar til din bolig – præcis som du gerne vil have det, og unikt tilpasset dine behov.

Vi er certificeret i det akrylbaserede materiale fra HI-MACS®, og kan producere unikke og arkitektoniske løsninger der tilpasses dit behov.

Skræddersyede løsninger
Hos HVG Inventarsnedkeri sætter vi stort fokus på at kvaliteten er i top hver eneste gang. Vi er klar over, at et godt snedkerarbejde kræver tid og energi for at give et tilfredsstillende resultat.

Fra vores snedkerværksted i København kan vi tilbyde håndbyggede og skræddersyede løsninger. Vi har udført mange specielle og unikke snedkeropgaver. Èn ting er fælles for dem alle; Vi er altid med hele vejen når du drømmer om noget helt specielt.

Dele til inventar- og snedkerløsninger

Vi skræddersyr din

Snedkeropgave til dit behov

Med vores specialiserede snedkerværksted i København står vi altid klar med unikt håndværk. Vi laver alle former for snedker- og inventarløsninger i Storkøbenhavn samt Nordsjælland. På vores snedkerværksted laver vi komplekse og unikke snedkeropgaver til netop dit behov.

Vi skræddersyr altid din snedkerløsning efter dine ønsker – for os handler det om at have et godt samarbejde samt gode resultater. Hos HVG Inventarsnedkeri hjælper vi med alle former for opgaver, og vi prøver gerne kræfter med nye inventar- og snedkerløsninger.

Du vil bl.a. være med til at designe og udvælge:

  • Materiale
  • Design & mål
  • Stil & farve

Vi garanterer at du er med i hele processen fra start til slut, så dit snedkerkøkken får lige præcis det look, du ønsker.

Fagmænd på snedkerværksted

Specialister i snedkeropgaver

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt vælge HVG Inventarsnedkeri når du søger et professionelt snedkerværksted.

Vi har fokus på unikke løsninger til alle boligens rum i højeste kvalitet. Vi tilbyder inventar i alle boligens rum, og elsker at finde funktionelle løsninger, design og montage af bordplader, snedkermøbler til badeværelse, soveværelse, stue m.m.

Kontakt vores snedkeri

Har du en snedkeropgave du ønsker løst? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvgbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet