Snedkerkøkken

Skræddersyet snedkerkøkken til din bolig

Snedkerkøkken

Et køkken i de bedste

naturmaterialer

Drømmer du om at få designet dit eget køkken, så det passer perfekt ind i din bolig?

Hos HVG Inventarsnedkeri sætter vi stort fokus på at kvaliteten er i top hver eneste gang. Vi er klar over, at et godt snedkerkøkken kræver tid og energi for at give et tilfredsstillende resultat.

Køkkensnedker med høje standarder
Vi sætter store krav til vores arbejde, og sørger for at gå op i selv de mindste detaljer – så kan du være sikker på, at dit nye køkken vil holde mange år frem i tiden. Med certificerede materialer fra HI-MACS® bruger vi kun de bedste produkter på markedet, for at sikre at dit snedkerkøkken bliver bygget i den fineste kvalitet.

Skærebræt snedker

Vælg et skræddersyet

køkken til din bolig

Med vores helt eget snedkerværksted i København er vi klar på at lave alle typer snedkerkøkkener i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland. På værkstedet udfører vi specielle og komplekse snedkeropgaver der er skræddersyet til din bolig.

Vi sørger for at dit snedkerkøkken bliver præcist, som du ønsker det – for os handler et godt resultat nemlig om et godt samarbejde. Hos HVG Inventarsnedkeri løser vi alle typer opgaver, og vi er altid friske på at prøve kræfter med unikke inventar- og køkkenløsninger.

Du vil bl.a. være med til at designe og udvælge:

  • Materiale
  • Design & mål
  • Stil & farve

Vi garanterer at du er med i hele processen fra start til slut, så dit snedkerkøkken får lige præcis det look, du ønsker.

kvalitetskontrol af snedkermøbler

Specialister I snedkeropgaver

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt få designet og bygget dit snedkerkøkken hos os.

Udover snedkerkøkkener, er vi altid klar på at blive udfordret andre snedkeropgaver. Vi tilbyder inventar i alle boligens rum, og elsker at finde funktionelle løsninger, design og montage af bordplader, snedkermøbler til badeværelse, soveværelse, stue m.m.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for et nyt snedkerkøkken skræddersyet specifik til dig og dine behov? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvgbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet