Kontorinventar

Skræddersyet snedkerinventar til kontoret

Kontorinventar

Skræddersyet

snedkerinventar til kontoret

Med skræddersyede løsninger til alle typer virksomheder, skaber vi sammen de helt rigtige rammer når kontoret skal indrettes med inventar. Vi har sans for detaljen og ved, hvordan I opnår et optimalt arbejdsmiljø med fokus på jeres individuelle ønsker og behov.

​Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og konsulenter der har behov for professionelle fagfolk til snedkeropgaver. Fra vores inventarsnedkeri i København skaber vi optimale løsninger til kontorer i hele landet.

Kontakt vores inventarsnedkeri
Skal vi hjælpe med kontorinventar? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker. Vi dækker primært København og Nordsjælland, men kører gerne rundt i hele landet, når der er behov for den rette ekspertise og rådgivning.

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på kontorinventar. Benyt formularen eller send en e-mail til inventar@hvgbyg.dk.

professionel snedker

Specialister i snedkeropgaver

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt få designet og bygget kontorinventar hos os.

Udover skræddersyede inventarløsninger, er vi altid klar på at blive udfordret med andre snedkeropgaver. Vi elsker at finde funktionelle løsninger tilpasset dit unikke behov.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for unikt og skræddersyet kontorinventar? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvg.as.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet