Butiksinventar

Få den helt rette rådgivning om butiksinventar

Butiksinventar

Skræddersyet inventar til

din butiksindretning

Vi tilbyder unikke inventarløsninger til din butiksindretning. Med høj faglighed og en stor kærlighed til snedkerfaget, finder vi sammen en løsninger der passer dine ønsker og behov.

Tag HVG Inventarsnedkeri med på råd når din butik skal indrettes. Vi hjælper med at finde det rette udtryk til dit brand, så du kan invitere kunderne indenfor i det helt rigtige rammer.

Løsninger i højeste kvalitet
Vi sætter store krav til vores arbejde, og går op i selv de mindste detaljer. Hos HVG Inventarsnedkeri sætter vi stort fokus på at kvaliteten er i top hver eneste gang. Vi er klar over, at et godt professionelt snedkerarbejde kræver tid og energi for at give et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os på telefon 4060 6462 for et uforpligtende tilbud på skræddersyet inventar til butikken. Benyt formularen eller send en e-mail til inventar@hvgbyg.dk.

Snedker bordplade

Specialister I snedkeropgaver

Med er mange års erfaring og specialisering, er vi meget nørdede inden for snedkerfaget. Derfor kan du trygt få designet og bygget dit butiksinventar hos os.

Udover skræddersyede inventarløsninger, er vi altid klar på at blive udfordret med andre snedkeropgaver. Vi  elsker at finde funktionelle løsninger tilpasset dit unikke behov.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for unikt og skræddersyet butiksinventar? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvgbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet