Bordplader til din bolig

Skræddersyede bordplader I de bedste materialer

Skræddersyet bordplade

Skræddersyet bordplade

til dit unikke behov

Din bordplade repræsenterer en stor del af dit køkken, og derfor får du også mulighed for at designe en bordplade, som passer specifikt til dig og dine behov. Du er med til at udvælge:

  • Materiale
  • Design & mål
  • Stil & farve

Er du i tvivl om visse aspekter, kan du altid kontakte os for yderligere rådgivning. Så kommer vi med vores bud på den bordplader, som passer bedst til dig. Desuden tilbyder vi også design og montage af snedkerkøkken og unikke snedkermøbler.

Skærebræt snedker

Solid surface

bordplader

Er du på udkig efter en skræddersyet bordplade til dit køkken eller badeværelse? Så burde du måske overveje en af vores Solid Surface bordplader. Vi tilbyder både bordplader fra Corian®, HI-MACS®.

Corian® bordplader
Mange tror at Corian® er navnet på det materiale, som bliver brugt. Det er dog blot en af producenterne. Mærket er retmæssigt endt som en af de mest populære typer bordplader. Det er bl.a. på grund af deres utroligt holdbare design som desuden vedligeholdelsesfrit.

HI-MACS® bordplader
Som sagt tilbyder vi også HI-MACS® bordplader. De er akrylbaserede, og findes i både ensfarvede og flerfarvede varianter. Bordpladerne kan ikke suge fugt, og egner sig derfor perfekt til våde zoner i eksempelvis køkkenet eller på badeværelset. Samtidig er bordpladerne meget holdbare og giver desuden et flot udtryk.

pleje af bordplade til snedkerkøkken

Specialister I snedkeropgaver

Som erfarne og veluddannede fagfolk kan vi garantere at dine bordplader bliver fremstillet og tilpasset efter fineste forhold. Vi føler et stort ansvar for at give dig den bedst mulige oplevelse både før, under og efter dit samarbejde med os.

Med mange år i branchen er vi glade for at nørde med vores håndværk, og bruger gerne lidt ekstra tid på at få din bordplade til at være så perfekt som mulig.

Kontakt vores snedkeri

Har du brug for ny bordplade i den bedste kvalitet? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 4060 6462 eller på vores e-mail inventar@hvgbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Selvom vi primært tilbyder løsninger i København og på Nordsjælland, er vi klar på at tage rundt i hele landet, hvis du kræver vores specielle rådgivning og ekspertise.

  • Unikke snedkerløsninger

  • Vi fremstiller specialmøbler til dig

  • Kvalitet fremfor kvantitet